Novosti

29.
Nov
2018
Novosti
Brendovi duge tradicije Anekke, Dogs by Beluchi i Kimmidoll, nalaze se na listi najpoželjnijih poklona.
30.
Sep
2022
Novosti
Octopus je poznat po cool radionicama, koje vole da posećuju i malđi i stariji drugari. Zato je ove godine obavezna Back To School radionica prerasla u Octopus Challenge.
07.
Dec
2019
Novosti
Draga deco, Univerzal zajedno sa Deda Mrazom organizuje uzbudljivo bajkovito veče na adresi Bulevar vojvode Stepe 60. Svi koji ubace kreativno pismo (koje može biti izrađeno u bilo kojoj tehnici) za Deda Mraza u crveno sanduče, mogu se naći u dvadeset onih koji će nasumičnim odabirom prisustvovati svečanom čitanju božićne bajke 18.12.2019. u 18h. Sanduče se nalazi u maloprodajnom salonu Univerzala, a ubacivanje traje do 14.12.2019. Sva pisma (umetnička dela koja donesete), Univerzal će izložiti u celom svom prodajnom salonu, a izložba pisama će trajati bar mesec dana. Vidimo se! Ho Ho Ho Ho Ho Ho
15.
Jun
2021
Novosti
Počeću priču tako što ću vam reći da je za svaku torbu bitno koliko imate godina. Pitate se zašto? Vrlo je jednostavno...
08.
Oct
2021
Novosti
Rođendanske pozivnice su  popunjene, tacne za dve torte su spremne,  pozadina za rođendansko slikanje je postavljena. Octopus je spremio party program za organizaciju proslava.  
05.
Aug
2021
Novosti
 Najzanimljivija odlika ANTIBACTERIAL MILAN zarezača jeste da telo i kapa sadrže biocid, staklo srebrnog fosfata sa antibakterijskim efektom. Idealno za poboljšanje higijene u školi!
15.
May
2021
Novosti
Linije Anekke, Dogs By Beluchi, Kimmidoll, Titan, Travelite i L Credi,  jedna uz drugu pričaju jednu priču koja u sebi sadrži po malo svakog stajlinga i imidža.
25.
Dec
2020
Novosti
Pogledajte šta nam je Deda Mraz sve ispričao i uživajte u novoj pustolovini na našoj FB stranici i Instagram profilu!
15.
Oct
2020
Novosti
Novogodišnji Party u Oktobru.