Školski blokovi za crtanje

po strani
5 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Da li je i tebi likovno omiljeni predmet? Budi spreman za uživanciju na času likovnog ...
92,04 RSD
Sačuvano u omiljne
Da bi uvek bili spremni za čas likovnog obrazovanja tu je naš BLOK ZA CRTANJE BR. 2. ...
61,60 RSD
Sačuvano u omiljne
Da bi uvek bili spremni za čas likovnog obrazovanja tu je naš BLOK ZA CRTANJE BR. 3. ...
68,79 RSD
Sačuvano u omiljne
Da bi uvek bili spremni za čas likovnog obrazovanja tu je naš BLOK ZA CRTANJE BR. 4. ...
66,55 RSD
Sačuvano u omiljne
Da bi uvek bili spremni za čas likovnog obrazovanja tu je naš BLOK ZA SKICIRANJE BR. 2....
45,17 RSD
Pročitajte

Blok broj 5 za likovno

Blok broj 5 je najbitniji pribor za čas likovnog, bez njega se ne može zamisliti odlazak na čas likovnog, pogotovu u nižim razredima osnovne škole. Blok br. 5 je standard već decenijama i najviše se koristi u osnovnim školama, najviše zbog svojih dimenzija. U odnosu na blok 4 i ostale koje najčešće koriste umetnici i profesionalni crtači, blok 5 je svoju namenu našao među školarcima. U zavisnosti od nastavnika likovnog, u nekim školama se koriste i blok broj 4 i blok broj 3.

Blok broj 5 poseduje kvalitetan papir na koji se lako nanose tempere i vodene bojice. Na ovom kvalitetnom papiru se mogu nacrtati prelepi crteži, zbog svojih dimenzija je idealan za decu i razvijanje njihove kreativnosti.

Blok 5 dimenzije

Dimenzije bloka 5 su: širina 43cm, dužina 30cm. Blok br. 5 sadrži 10 listova. U ponudi imamo blok broj 5 za dečake i devojčice.

Pored ovog, u ponudi imamo i kesu za blok za likovno. Blok broj 5 je sastavni deo svakog pribora za školu i ne treba ga zameniti za profesionalne crtačke blokove i sveske.

Blok 5 cena

Cena bloka 5 zavisi od vrste i printa na njemu. Cena se kreće od 100 dinara pa na više. Cena ostalih vrsta blokova kao što su blok 4 ili blok 3 su niže. Pogledajte našu ponudu i poručite blok broj 5 za školu.