Držači za olovke

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Cena
7 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Čaša za olovke Must je izrađena od metala. Okruglog je oblika i zaobljenih ivica. Di...
394,01 RSD
Sačuvano u omiljne
Čaša za olovke Octopus Football je izrađena od metala. Okruglog je oblika i zaobljenih ...
169,70 RSD
Sačuvano u omiljne
Čaša za olovke Octopus Ice cream je izrađena od metala. Okruglog je oblika i zaobljenih...
169,70 RSD
Sačuvano u omiljne
Čaša za olovke Octopus T-Rex je izrađena od metala. Okruglog je oblika i zaobljenih ivi...
169,70 RSD
Sačuvano u omiljne
Čaša za olovke Octopus Unicorn je izrađena od metala. Okruglog je oblika i zaobljenih i...
169,70 RSD
Pročitajte

Držači za olovke za kuću i kancelariju

Držači za olovke su aksesoar koji skoro svaki dom ima. Kancelarijski materijal, kao i radni sto u kući ili na poslu se ne može zamisliti bez držača ili čaše za olovke. Držači za olovke postoje u nekoliko formi i oblika. Razlikuju se najčešče po veličini, materijalu od kojih su izrađeni, obliku i broju olovaka koje mogu da stanu u čašu.

Najčešći materijali koji se koriste prilikom izrade držača za olovke je plastika, žica, metal ili drvo. U našoj ponudi imamo plastične, metalne i žičane držače za olovke.

Moderni držači za olovke

Moderni držači za olovke uklopiće se u većinu radnih stolova i neće štrčati. Zbog neupadljivog dizajna odlično se uklapa. Moderni držači za olovke su najčešće u formi i obliku čaše. Ova forma držača za olovke je najjednostavnija za upotrebu i ne zauzima puno mesta. Pored olovaka u čašama možete držati i spajalice i ostali sitni kancelarijski ili školski pribor.

Stalak za olovke

Stalak za olovke je sličan kao i držač za olovke. Može se reći i da je sinonim, ipak postoji određena razlika. Stalak za olovke zauzima manje mesta od klasičnog držača-čaše, i najčešće dolazi sa nekoliko pregrada. U ove pregrade komotno mogu da stanu, grafitne ili hemijske olovke, markeri, gumice, flomasteri... Stalak za olovke je najčešće izrađen od tvrde i klavitetne plastike. Pregrade su lako dostupne i lako se peru. Stalak i držači za olovke dolaze u nekoliko boja.

Držač za olovke za decu

Držači za olovke za decu su sastavni deo svakog dečijeg radnog stola. Ponekad na stolu ima i više od jednog držača za olovke. Za razliku od klasičnih, držač za olovke za decu je najčešće u formi čaše, napravljen od metala ili aluminiuma i ima neki od popularnih printova iz crtaća, igrica, sportista ili automobila. Držač za olovke za decu ne spada direktno u školski pribor, već indirektno, pošto se ne nosi u školu već je konstantno na radnom stolu u kući.