Novosti
26.12.2022.

DEDA MRAZ JE PRAVA OSOBA DOBRIH NAVIKA

PISMA ZA DEDA MRAZA


Deca koja su vredna i neguju dobre navike ovog decembra upoznala su Deda Mraza u našoj knjižari Octopus by Univerzal.

Istina je da se trud i vredan rad uvek isplate. Tako je Octopus, radeći vredno, učeći škole i pazeći na umetnost, stvorio jedan od najkvalitetnijih linija školskog i kancelarijskog pribora koje čuva u svojim omiljenim Octopus radnjama.

Svake godine, negde već u novembru Deda Mraz šalje nekoliko svojih pomoćnika u Octopus radnje kako bi skupljali pisma koja deca pišu i crtaju pomoću Octopus pribora.

 Tradicija se uve održi u knjižarama Octopus svake godine, ma koliko je daleko Severni Pol.

Deda Mraz je uvek kroz priče predstavljen deci kao pozitivna ličnost i zato je neophodno da ga deca upoznaju i lično, a ne samo preko zanimljivih priča.
Ma koliko neverovatne priče zvučale, dokazali smo da su zahvaljujući dečijoj mašti moguće.

Otvorili smo izložbu radova, odnosno pisama koje je Deda pronašao u crvenim sandučićima u knjižarama Octopus.Deda Mrazovi pomoćnici su spakovali prelepe poklone za tako vrednu i posvećenu decu koja su se odlučila da učestvuju u likovnom konkursu.

Pored kvalitetnog Octopus pribora, poklone su napunili i predivnim blokovima za likovno izražavanje izdavačke kuće Eduka, vaučerima za bioskop Arena, vaučerima za radionice u Art&Fun Club-u i Seckalicama Jelene Dopuđ.