Markeri za staklo

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Kolekcije
Cena
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
Lyra marker kreda pogodna je za pisanje na na svim glatkim površinama: tablama, staklu,...
545,94 RSD
Pročitajte

Markeri sa staklo

Markeri za staklo sa fleksibilnim vrhom namenjeni su za pisanje, crtanje i oslikavanje na staklu. U našem asortimanu možete da pronađete veliki izbor markera za staklo. Posetite našu online prodavnicu i poručite odgovarajući marker za staklo.

Razlika između običnih i markera za staklo

Markeri za staklo su obično sjajnijih boja nego obični markeri. Veoma su slični sa markerima za belu tablu, brišu se bez mnogo poteškoća. Imaju oštar vrh, za razliku od markera za podvlačenje teksta koji imaju vrh pod uglom. Generalno, neka razlika sem svetline boja i skidajućeg mastila ne postoji.

Svi flomasteri se mogu koristiti za pisanje po staklu, neki manaje neki više. Permanentni markeri se takođe mogu korisiti za pisanje po staklu, ali pošto su oni tamnijih boja, neće izgledati kako treba. Staklo je specifično, tako da i permanentni markeri mogu da se uklone i vremenom mogu da izblede. 

Zbog toga se savetuje korišćenje markera za pisanje po staklu, jer jedino sa njima ćete dobiti dobar rezultat, bez bledih boja.

Gde se sve koriste markeri za staklo

Korišćenje markera za pisanje po staklu je široko rasprostranjeno. Koriste ih doktori, policajci, laboranti, naširoko se koristi kod staklorezaca i svih industrija koje su vezane za proizvodnju i prodaju stakla. Često je korišćen i kao kancelarijski materijal.