Kese za patike

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Brend
Veličina
Kolekcije
Cena
1 proizvoda
Sačuvano u omiljne
KESA ZA PATIKE BASKET je dimenzija 39 x 33 cm, sa motivima basketa narandžaste boje. Iz...
478,80 RSD
Pročitajte

Torbe za patike

Torbe za patike su čest aksesoar bilo to u školi, teretani, izletu, manje viiše bilo gde. Torbe za patike ponekad poistovećuju sa kesama za patike ali postoji mala razlika. Torbe za patike su u formi malih torbica, dok su kese za patike u formi platnene kese sa konopčićima. I jedna i druga imaju istu funkciju, a to je mala kompaktna torbiza u koju staje sve što vam treba za trening.

Torbe za fizičko

Ukoliko imate dete koje ide u školu, jedan od obaveznih školskih pribora je i torba za fizičko. U torbu za fizičko komotno staju patike, šorc i majica. Torba za fizičko je malih dimenzija i može da se nosi u ruci, kao i da se zakači na školski ranac. Torbe za fizičko mogu poslužiti i za druge stvari, kao na primer za izlet ili kao torba za teretanu. Još jedna forma torbi za fizičko su i vreće za fizičko. To su platnene vreće-kese, zakačene na konopčiće i idu na leđa, kao ranac. Izuzetno su lagane i dobre zapremine, tako da sve što vam je neophodno za bavljenje sportom može stati u nju (sem lopte naravno).

Kvalitetne vreće za patike

Vreće za patike dolaze u raznim bojama, printovima i dezenima. U ponudi imamo klasične vreće za patike za odrasle, kao i vreće za fizičko sa printovima namenjene školarcima. Naše torbe za fizičko imaju print sa sportkim motivima, kao i sa motivima iz crtaća i igrica. Izrađene su najčešće od kvalitetnog pamuka koji je otporan na cepanje i kidanje.

Vreće za fizičko dolaze u nekoliko različitih printova namenjenih za dečake i devojčice.

Benefiti torbe za fizičko

  • Malih dimenzija
  • Lako se peru
  • Izuzetno savitljive i štede prostor u rancu ili koferu
  • Rastegljive su
  • Kad se zgužvaju mogu stati u malu kesu ili džep
  • Otporne na habanje i cepanje
  • Izrađene od kvalitetnog pamuka
  • Može da se štampa po njoj