Novosti
30.09.2022.

BACK TO SCHOOL

OCTOPUS CHALLENGE RADIONICE

                                        

Trema pred povratak u klupe je pored vrelina u mesecu avgustu, dobro zagrejala sve roditelje i školarce jer su otpočele pripreme za sledeću školsku godinu.

Back To School groznica nije zaobišla Octopus ekipu i tako smo mi iz Univerzala smislili nešto što će obradovati našeg Octopusa ali i njegove drugare.
 


PAZI SAD!

Octopus je poznat po cool radionicama, koje vole da posećuju i malđi i stariji drugari. Zato je ove godine obavezna Back To School radionica prerasla u Octopus Challenge.

                     


Octopus Challenge je pokazao da su obrazovanje i rad na sebi veoma važni i da uz kvalitetne proizvode, takav izazov nije teško savladati!

         

MNOGIMA SE SVIDELA IDEJA NAŠEG TALENTOVANOG OCTOPUSA !

Divna Maša Kuprešanin je dotrčala da bude kapiten crvenog tima!

Kada je Stevan Stevanović čuo da Maša dolazi kod Octopusa i da će biti sladoleda, odmah je doputovao za Novi Sad i postao kapiten plavog tima!Sladolede su nam doneli drugari iz Nestle čokoladnog kraljevstva, a Voda Vodica je rashladila sve nas aktivne u tom toplom avgustu.Ništa ne bi bilo tako smešno i veselo ali i pomalo teško da nas nije posetio i Željko Veseljko sa svojom suprugom Tandžom Pomorandžom!


             

Kada su deca spremna za školu prevazišla sve prepreke koje je Veseljko dugo osmišljao, Jelena Dopuđ je iz magične torbe izvukla moćne Seckalice!Svi smo seckali sa njom i bojili bojicama koje nam je dao Octopus!

ŠTETA ŠTO SE ZAVRŠIO OCTOPUS CHALLENGE ALI TO NIJE KRAJ!

Pratite naše društvene mreže i dođite na nove radionice jer Octopus već smišlja nove igrarije!

Ostanite nam tako pametni i dobri!
 

Trenutno nema komentara