Novosti
03.11.2022.

NOVOGODIŠNJE PREZENTACIJE


Prve sveže večeri najavile se sezonu praznika, a da se u našoj okruženju neguju porodični praznici koje nestrpljivo čekamo, dokazuje i činjenica da su pripreme za novogodišnju dekoraciju počele čak u mesecu oktobru.
Univerzal je kao i svake godine nadmašio očekivanja i opet ispunio showroom tradicionalnim ali modernim ukrasima, dekoracijama, galerijskom robom ali i igračkama.


Božićna bajka odvijala se od 19.10. do 21.10. na prezentaciji novogodišnje dekoracije, poklona i igračaka u organizaciji kompanije Univerzal, gde je izloženo preko 800 novogodišnjih proizvoda.


Novosadska firma izložbom proizvoda i dekoracija ostavila je utisak u kojem se jasno primetilo da je asortiman ispoštovao tradicionalne ukrase i boje kao što su crvene dekoracije uz prelepe jelke, ali i najsavremenije trendove u roze, zelenim, belim i svim drugim nijansama.


Čarobne vile, Deda Mraz i Irvasi, odmah pored jelki različitih visina a opet kvaliteta za ceo život, našli su se i naši oduševljeni gosti.Zahvljujući pažljivom odabiru robe stručnog tima kompanije Univerzal, na našoj prezentaciji mogli ste pronaći dekoracije  za različite ukuse ali i ponuditi i nove trendove tržištu. Zadovoljni smo reakcijama kupaca na kvalitet robe ali i na širok asortiman u kojem su se našao veliki broj igračaka.

Popularnost igračaka među krajnjim potrošačima raste negde u decembru, tako da smo želeli da naši poslovni saradnici tu eksploziju dočekaju spremni. Ponudu pogledajte ovde.
Prezentacije u aranžmanu kompanije Univerzal uvek su dobra prilika da se pored poslovnih prilika lepo i ispričamo. Tako smo uz sutlijaš uživali u bajkovitom danu.

Prezentacije su se održale na dve lokacije: u Beogradu, Autoput za Novi Sad 213a i Novom Sadu, Bulevar vojvode Stepe 60.