Novosti
07.10.2022.

LOYALTY CARD

UNIVERZAL THE HOME OF QUALTY


Kompanija Univerzal bavi se proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom kancelarijskog i školskog pribora, reklamne i kućne galanterije, kao i prodajom igračaka.

Kompanija postoji više od 30 godina i posluje kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Kompanija Univerzal praktikuje društveno odgovorno poslovanje, te podržava veliki broj humanitarnih organizacija i njihove aktivnosti u domenu zdravlja, nauke, sporta i ekologije.

Vizija Univerzala je da na globalnom nivou bude jedna od vodećih kompanija u proizvodnji i prodaji kancelarijskog i školskog pribora vhunskog kvaliteta.

Naš posao je da razumemo i pratimo potrebe naših potrošača i da uvek zadovoljimo njihova očekivanja kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih proizvoda koji su u skladu sa evropskim i svetskim trendovima.

Ovom prilikom kompanija Univerzal Vam nudi da postanete član loyalty programa koji donosi pregršt pogodnosti.

LOYALTY PROGRAM

Univerzal loyalty programom nagrađujemo vernost i poverenje naših kupaca brojnim pogodnostima za još ugodniju i pristupačniju kupovinu.

KO MOŽE POSTATI KORISNIK Univerzal LOYALTY KARTICE?

Korisnik loyalty kartice može postati svaka punoletna osoba koja popuni pristupnicu putem obrasca u prodajnim objektima.

KAKO POSTATI ČLAN LOYALTY PROGRAMA U PRODAJNIM OBJEKTIMA?

U svim prodajnim objektima Univerzala i Octopusa možete pronaći pristupnicu, odnosno liflet koji je potrebno ispuniti. Nakon ispunjavanja lifleta na korišćenje dobijate Univerzal loyalty karticu.

KAKO KORISTITI Univerzal LOYALTY KARTICU?

Karticu možete koristiti prilikom kupovine u svim prodajnim objektima Univerzala ili Octopusa tako što na blagajni/kasi pokažete karticu kasiru.

POGODNOSTI Univerzal LOYALTY KARTICE

Na loyalty kartici koju dobijate beleže se i sabiraju sve naredne kupovine.

Svaka kupovina ovom karticom donosi Vam bodove koji se beleže i sabiraju.

Važno je znati da prilikom svake kupovine i pokazivanja kartice dobijate popust. Popust je jasno i vidno naznačen na svakom prodajnom mestu.

Popust se može menjati i obaveštenje o svakoj promeni  ćete dobiti na email.

Takođe, na sajtu www.uni.rs biće istaknuta informacija o veličini popusta.

GDE MOŽETE ISKORISTITI POPUSTE?

Stečeni popust mpožete iskoristiti prilikom kupovine u prodajnim objektima Univerzal-a i Octopus-a na teritoriji Republike Srbije.

Popust se ne obračunava na artikle koji su već na akcijskom popustu ili sa već sniženom cenom. Cene sniženih artikala su istaknute na žutom papiru.

Popust se takođe ne odobrava na kupovinu udžbenika.

GUBITAK Univerzal LOYALTY KARTICE

U slučaju gubitka ili krađe Univerzal loyalty kartice korisnik je obavezan prijaviti nestanak iste na broj telefona +381 21 6403 211. Nakon toga, korisniku će se dodeliti nova zamenska kartica na koju će biti prenete sve do tada ostvarene pogodnosti.

BUDITE U TOKU S NAJNOVIJIM INFORMACIJAMA

Potpisivanjem pristupnice postajete korisnik Univerzal loyalty kartice, usaglašavate se sa svim uslovima navedenih pravila te pristajete da primate promotivne i informativne materijale Univerzal-a.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na email: office@uni.rs ili putem broja +381 21 6403 211.

OPŠTI USLOVI ZA IZDAVANJE I UPOTREBU PROGRAMA LOJALNOSTI

Uslovi definišu izdavanje i upotrebu kartica lojalnosti, čiji je izdavalac i vlasnik Univerzal d.o.o. (Udaljem tekstu "Univerzal"). Bulevar vojvode Stepe 60, matični broj: 08281025, PIB: 100237167 .

Korisnik karice je punoletno lice koje je popunilo pristupnicu za dobijanje kartice lojalnosti u maloprodajnim objektima koji posluju u sastavu kompanije Univerzal d.o.o.

Prodaja robe u okviru programa lojalnosti predstavlja poseban prodajni podsticaj gde Univerzal pod jasno definisanim uslovima određenim pogodnostima nagrađuje kupce za njihovu vernost.

Nakon registracije, kupac dobija loyalty karticu na kojoj mu se beleže i sabiraju naredne kupovine.

Kartica lojalnosti izdaje se na ime i može je koristiti samo ovlašćeni korisnik i ostvarivati popust po tom osnovu.

Ukoliko karticu lojalnosti ne koristi ovlašćeni korisnik, čije je ime naznačeno na kartici, popust neće biti obračunat, a ukoliko postoje učestali pokušaji nepravilnog korišćenja kartice lojalnosti, Univerzal zadržava pravo da karticu lojalnosti blokira, naknon upućenog upozorenja korisniku kartice.

Ukoliko Univerzal primeti da se kartica koristi neovlašćeno ili da je došlo ili dolazi do zloupotrebe kartice, ima pravo da konkretnu karticu blokira.

Univerzal zadržava pravo izmene uslova korišćenja, što korisnik može proveriti pregledom uslova korišćenja na veb-stranici www.uni.rs

Podaci o ličnosti korisnika kartice se obrađuju u skladu sa važečim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, što je definisano Politikom privatnosti Univerzal-a.

Univerzal napominje da se kupovine na karticu lojalnosti ne mogu ubeležiti naknadno, već samo tokom stvarnog procesa kupovine.