Novosti
04.10.2022.

ŽENSKE TORBE - ANEKKE NOVA KOLEKCIJA JESEN/ZIMA

NOVO

Modne kolekcije inspirisane putovanjima romantične Anekke donose nam nove avanture iz Kanade ove jeseni.

THE FORESTPrirodna lepota kanadskih šuma krije tajnu lepote koju je prepoznala i Anekke linija modnih torbi i novčanika u kolekciji THE FOREST.

Prednji print na torbama kao što smo i navikli do sada, ima posebnu sliku koja priča priču.

Različite nijanse zelene i detalji nastali vezom u kombinaciji sa srebrnim tonovima koji podsećaju da u Kanadi ume da bude hladno, prvo je što ugledamo kada vidimo torbu iz jesenje kolekcije.

Da su avanture sa svih putovanja iz priča sa Anekke blog stranice magične, potvrđuju i živopisni printovi situacija u kojima Anekke hrani losa na nežnom kremkastom prostranstvu.Detalji na  Anekke torbama iz kolekcije THE FOREST su metalik logo teksture inspirisane stablima drveća i igle, šavovi, metalni vez kao i privezak kolekcije inspirisan znakom koji se nalazi na ulasku u Kanadski rezervat prirode.

Zadnja strana torbi iz najnovije kolekcije dizajnirana je tako da se braon elegantni tonovi pripajaju printu u najlepšoj stilskoj harmoniji.Uz Anekke boje prirode i visoki dizajn, ne morate brinuti o svom jesenjem stajlingu!

Pogledajte kolekciju ovde.


VOICE

Pored prirode, Anekke, inspiraciju pronalazi i u idejama!

Jedna od važnih ideja je poslati poruku ljubavi i poštovanja. Anekke brend svojom širokom lepezom torbi, snažno nas podseća da smo svi jednaki.


Deo kolekcije inspirisan je VIolom Desmond koju istorija pamti kao primer borbe za ljudska prava, dok je drugi deo kolekcije eko linije u kojoj su torbe izrađene 80% od reciklirajućih materijala i poseduje Control Union

Certifications B.V. što garantuje da je ecofriendly.

Prednje lice torbi iz VOICE kolekcije nosi poruke mira usklađene sa snažnim jesenjim nijansama sive, braon i zelene boje za sve one koje favorizuju snažan stil sa stavom.

Na bočnim stranama pojedinih torbi iz ove kolekcije mogu se pronaći igrupisana slova u kojima se prepoznaju reči kao što su: "Prava", "Promene" i "Poštovanje".

Beskrajni detalji čine ovu kolekciju unikatnom!Pronađite svoj glas i borite se za ono u šta verujete, poruka je ove olekcije!

Svoju omiljenu torbu iz VOICE kolekcije pronađite ovde.