Novosti
28.05.2022.

UNIVERZAL – THE HOME OF QUALITY – PREZENTACIJA PROIZVODA NA NOVOJ ADRESI

PREZENTACIJA PROIZVODA NA NOVOJ ADRESI

Uvek je dobar tajming za rado posećene prezentacije u organizaciji kompanije Univerzal.

Tradicionalno se radujemo visokokvalitetno organizovanom poslovnom event-u, već dugi niz godina, a ove godine proleće i Univerzal su  nas razbudili novitetima.

Dane prezentacija je poslužilo lepo vreme, te je sunce  obasjalo novi objekat kompanije Univerzal na  Autoputu za Novi Sad 213/a u kojem su nam dobrodošlicu poželela dobro poznata lica timova komercijalnih stručnjaka i menadžera.

Ugostili nas u prodajnom ambijentu objekta koji parira svetskim standardima.


 

 

 

 

 

 

 

 


 

18.,19.,25. i 26. dani marta meseca uklopili su se u dobar koncept prezentacije produkta u Beogradu, te je obići detaljno svaku poziciju grupe proizvoda, bilo pravo uživanje.

Šetnja je bila inspirativna kako zbog atraktivnog sadržaja, tako i zbog načina izlaganja robe.

Oko posmatrača moglo je zaključiti da je poseban tim brinuo i o ovom aspektu marketinga, te su svi proizvodi stavljeni u kontekst. 

Bilo da ste rešili da otputujete u neke toplije krajeve, da se posvetite modi ili da se spremite za novu školsku sezonu, popravite profesionalni imidž, u fokusu je bilo odmah rešenje.

     

 

GALERIJA I PRIPREME ZA USKRS

Moglo bi se reći da Univerzal pre svega neguje tradiciju kvaliteta ali i tradiciju šarma koji se ogleda u pažljivo izabranim artiklima za najveće praznike.

Tako se jedan deo velike hale usmerio na uskršnju temu u okviru galerijskog homedecor programa.

Čitava dekorativna sela,  ušuškala su se između venčića u najnežnijim bojama i figura zeka, korpica u boji prolećne trave i divnog ukrasnog cveća.

Bajkoviti deo prezentacije je uneo radost pred Uskrs i fantastično se uklopio sa sunčanim prolećnim vremenom tih dana.


OCTOPUS EDUCATIONAL

Želite li kvalitetan školski pribor za vaše dete, možete se osloniti na Octopus educational brend, stameno tvrde u Kući kvaliteta.

,
 

Novi Octopus zarezači elegantno su započeli izložbeni niz školskog pribora.

Na čelu kolone nalazili su se modeli u pastelni bojama, jednostavni i precizni, kao obavezan dodatak svakoj đačkoj torbi.
Simpatični  zarezači samo što se nisu lansirali u nebo ili po nekom fudbalskom terenu i odmah se mogao zamisliti jedan čas matematike koji prolazi u dobrom raspoloženju najmlađih naučnika.

  

Nekoliko hrabrih dizajnerskih rešenja na novim sveskama izazvalo je oduševljenje posetilaca. 

Intezivne boje OCTOPUS flomastera, šarenile su se u unapređenoj triangular formi. Dizajn se prilagođava i modernizuje u korak sa vremenom.

Invetivnost najmlađih, kao i do sada, imaće podršku kvaliteta OCTOPUS Educational brenda koji je snažan oslononac kada se upustite u edukativne i kreativne avanture.

  

Ovim avanturama ali i samoj izložbi, pored asortimana sa dugačkom tradicijom, priključili su se i noviteti kao što su OCTOPUS  Grafitne olovke B, 2B I HB Triangular, Voštane boje Triangular postojanih pastel i neon nijansi, posude za omiljeni predmet likovno sa unapređenim dizajnom poklopca, a popularni šestari u pastelnim bojama na koje smo navikli dobili su i društvo: šestare u atraktivnim neon bojama.OCOTPUS EXTREME

Kao i prethodnih godina na prezentacijama kompanije Univerzal zastupljen je širok asortiman I najraznovrsnija ponuda, ali svakako je dominirao školski i kancelarijski pribor.

Sveske, pisaći pribor, kancelariski materijal ali i rančevi i dalje su okosnica ove izložbe.


 

OCTOPUS CREATIVE

Hobi i školske kreativne aktivnosti su takođe privukle pažnju na prezentaciji proizvoda u Beogradu.

ekorativne oči, zvezdice, srca, material Eva Pena u mnogobrojnim dezenima i fantastičan izbor dezena krep papira, samo su delić sa preznetacije koji je dovoljan da se zamisle umetničke i kreativne radionice uz brend OCTOPUS Creative.
OCTOPUS PROFESSIONAL

Brend usmeren na kancelarisjki pribor, sastavni je deo poslovnog vokabulara u mnogim kancelarijama.

Tradicija kvaliteta sija u okviru Octopus by Univerzal Brenda koji kroz Octopus Professional liniju komunicira sa još jednom grupom potrošača i nudi adekvatna rešenja. 

 

OCOTPUS PARTY

Podeliti trenutak sreće sa nekim predstavlja posebno zadovoljstvo mnogima, a mi iz kompanije Univerzal želimo svojim kupcima mnogo takvih trenutaka I da uz brend Octopus Party upotpunimo proslave i učinimo takve trenutke još dragocenijim.


 


UTISCI SA PREZENTACIJE

Ukomponovani zajedno, novi prodajni prostor u Beogradu i kvalitetni proizvodi školskog i kancelarijskog programa, kao i umetničkog I kreativnog programa na koji smo se do sada oslanjali u Univerzalu, postavili su energičnu atmosferu koja je ponela i posetioce, te su sa velikim entuzijazmom obišli svaki kutak ovog velikog postora. Utisi su da su širina asortimana ali i širina modernog prostora omogućili komoditet posetiocima, te su bili fokusiani  na svaki detalj produkta, a sama prezentacija prošla veoma uspešno.

Trenutno nema komentara