Novosti
15.11.2021.

Pošalji pismo Deda Mrazu! Pošta za Severni pol kreće iz knjižare Octopus i Univerzala!

GDE SE NALAZI CRVENO POŠTANSKO SANDUČE IZ KOJEG SVA POŠTA ODLAZI PRAVAC NA SEVERNI POL?

Draga deco,

Prelepo poštansko sanduče iz kojeg sva pošta odlazi na Severni pol, pravo u ulicu našeg omiljenog Deda Mraza, nalazi se baš u našoj knjižari Octopus by Univerzal i u Univerzalu.

Dragi Deda nam je javio da od danas pa do 14.12.2021. možete slobodno da ubacite svoje pismo u sanduče iz knjižare Octopus ili u sadnuče u Univerzalu, jer  planira veoma uskoro da nas poseti i tom prilikom otvori izložbu.

Osmislite dobro kako ćete se predstaviti na ovoj izložbi i pravac na Bulevar oslobođenja 131 u knjižaru Octopus by Univerzal ili na Bul. Vojvode Stepe 60 u Univerzal. Odmah na ulazu, upoznaćete bajkovite patuljke čiji je glavni zadatak da čuvaju sanduče sa važnim pismima.

KOJA JE TEMA PISMA?

Tema pisma je crtež, a tehnika slobodna. Nacrtajte našeg Octopus-a u nekoj pustolovini sa Deda Mrazom. Neka bude veselo i šareno, a mame i tate zamolite da na nekoj maleckoj belini upišu i kontakt telefon.KADA JE IZLOŽBA?

Deda Mraz stiže, tačno 14.12.2021. u 18h. Sanke će parkirati na krovu knjižare Octopus, a onda će izložiti vredne dečije radove unutra, odmah tu pored jelke, irvasa i patuljaka. Otvaranjem izložbe, počeće i druženje koje će trajati do 20h, jer naš divni gost ima još mnogo izložbi širom sveta na koje mora da stigne. 

Vidimo se drugari!

Trenutno nema komentara