Novosti
15.10.2020.

Novogodišnji Party u Oktobru

Bezbedna distanca i lagana šetnjica po prostranstvu prodajnog salona kompanije Univerzal, stvorila je atmosferu koja pogoduje mašti.

Prijatne boje novogodišnjih kulgi kakve su se mogle zamišljati samo u kutku za maštanje ili pak videti u nekom bajkovitom filmu, pratile su lagan ritam novogodišnjih nota koje su razigrale stopala svih uzrasta.

Patuljci, vilenjaci i irvasi su ove godine, nekako drugačije čuvali dekorativni sneg na policama za robu. Pretvorili su ambijent u popularnu puder rozu prašinu iz koje su virili obrisi kremkastih drvenih dekorativnih figurica.

Patuljci, obučeni u tople kapice, oslonili su se na predivne sveće, mirisa svih nijansi. Sveće u krupnom planu su nas ipak podsetile da je trenutno oktobar mesec i da na kreativnu kraljicu, Jesen niko nije zaboravio.

Vratili smo se umetnosti zahvaljujući Daler Rowney, umetničkoj ponudi. Jesen u Srbiji se više ne može zamisliti bez ovakve ponude, ističu ispred tima kompanije Univerzala. Klasično obrazovanje, nauka i omogućavanje lakšeg prolaska kroz školske dane, oslanjajući se na kvalitet, uvek je bilo prioritet u ponudi kompanije Univerzal.

 Međutim, veliko im je zadovoljstvo što je u pogledu kvaliteta i podrške, umetnost zauzela veoma važno mesto.

Ipak, u samom centru našeg maštovitog prostranstva u Univerzalu, dočekale su nas okićene jelke. Prikaz sjajnih cvetića, šljokicavih leptirića i drvenih retro ukrasa na jelkama, nekako odbacio je stereotipe i doveo svetske modne tokove u prvi plan. Svakako, mogli su se videti i tradicionalni dekorativni tonovi, presvučeni u crvene i zlatne prelive.

 

 

Na samom kraju je bio tek početak.

 

 Blicnula su svetla disko kugle u holu i svi su se odjednom zatekli između “Boomerang” zavesa i nezaustavljivog smeha.

Disko zavese su bile dobro poznate starijima, ali su mladima služle da snime boomerang vodeo zapise za Instagram.

Tako smo, zahvljajujući spoju mudrosti i mladalačke snažne energije, krstili zavese u “Boomerang” zavese iako ćete na party brendiranim stalcima iste naći pod nazivom – Fringe Curtain.

 

Iznenađenja su se nizala jedna za drugim.

 

Posluženje je dekorisano uz pomoć Honeycomb Ball Picks, Palm Tree Picks, Pinwheel Picks i Mini Fan Wheel Decorations. Za ljubitelje glittera, bile su Glitter Star Heart Pick.

 Možda bismo mogli reći da se sve vrste pažljivo izdekorisanih “Picks”, u našem narodu zovu “Bockalice”. Tako su roza i zlatne – za devojčice, plave i srebrne – za dečake ali i crno i zlatne – za one odrasle koji po nekada vole da se provedu, “bockalice” privlačile pažnju svih gostiju.

Negde visoko gore, iznad svih posetilaca, u društvu disko kugle, našli su se  ukrasi: Paper Fan, Pompom Setovi za svaku kolekciju, Honeycomb Ball.

Izgled dekoracije uz ovakve ukrase je zapanjujući, a veoma lako se postavlja u prostor.

Sastaviti Pompom, Paper Fan ili neku od Honeycomb lopti, je veoma jednostavno, posebno uz sve potrebne dodatke koji se nalaze u kesici uz svaki ukras.

 

Paper Tassel i Pennant Banner ukrasili su pojedine segmente prostora, tradicionalno uveseljavajući ambijent, a zastavicama su se uputile one najvažnije reči: “Happy Birthday”.

 

Nismo se oko stolova zadržavali samo zbog kokica i šarenih kutijica za kokice ili zbog veselih Party kapica. Između četiri zavese, na jednom stoliću našli su se čuveni Photo props.

Birali smo brkove, mačkaste oči, krvate, usne, šeširiće, maske, zviždali smo pomoću Paper Tassel Whistel

Kreativci iz Univerzala su, kao i uvek napravili nešto što se svima svidelo. Sva lica našla su se u u Party ramu za slikanje, a uz Photo props koji su izabrali, svi su na trenutak bili zvezde Instagra priče na nalogu Univerzal1987.

Nema partija bez balona, čaša, tanjirića, svećica i kišobrančića u piću. Nema novogodišnje i božićne bajke bez savršenih ukrasa i toplog dekora.

 

Trenutno nema komentara