Novosti
29.11.2018.

Reklamni materijal

Poklanjanje, a posebno u praznično doba godine, može biti sjajan način promocije. Iako poklanjamo nešto praktično, daleko od toga da takav poklon za sebe ne vezuje uspomene i kreativnost.

NOTESI, OLOVKE I KANCELARIJSKA GALANTERIJA

Notesi u beskrajnoj ponudi različitih boja sa tekstilnom oblogom, zaobljenih ivica i džepovima, sa ili bez elastične trake ili notesi sa pomoćnom baterijom i držačem za olovku u poklon kutiji, mogu biti adekvatan poklon čija poruka nosi i zahvalnicu za dugu i korektnu saradnju.

U istom duhu, prepoznatljiv logo na običnim plastičnim ili metalnim olovkama, metalnim "TOUCH" hemijskim olovkama ili čitavim stilizovanim setovima tehničkih, hemijskih i roler olovaka, ne samo da brendiranje čini dugoročnim, već zadržava i element sentimentalnosti, kao rezultat dugogodišnje saradnje.

Ukoliko ističete ekološku svest svoje firme i pratite savremene trendove, uvek se možete odlučiti za biorazgradivu hemijsku olovku.

Vizitari i poslovni setovi u poklon kutijama, držači za kartice, plastični držači za olovke ili otvarači za pisma i reklamni panoi, samo su deo artikala iz kancelarijske galanterije koji mogu poslužiti kao osnova za marketinšku ideju u svrhu promocije vašeg brenda.

 

 

TEHNOLOGIJA, PRIVESCI I UPALJAČI

Pored transparentnosti u samoj promociji, svakako neophodno je ostaviti i lični pečat, prepoznati stil koji odlikuje vaše poslovanje, a Univerzal nudi profesionalnu pomoć u stilizovanju vašeg ličnog potpisa za uspešnu reklamu, poboljšanje odnosa sa postojećim klijentima i privlačenje novih poslovnih partnera i prilika.

Brendiranje USB kabela za punjenje, USB flash memorije, bežičnih punjača za mobilne uređaje, slušalice, zvučnike i držače za mobilne uređaje, veoma je pogodno za širi auditorijum i ciljna grupa je svakako veća.

Nešto elegantniji brendirani artikli a veoma atraktivni, jesu upaljači i privesci.

Metalni i elektronski upaljači, kroz markentiško vreme evoluirali su do ženskih luksuznih upaljača u plišanoj vrećici.

Ukoliko želite da se odlučite da priča koju pričate ima klasičnu notu, veoma pogodni mogu biti metalni, drveni, aluminijumski, plastični i silikonski privesci za ključeve.

Iako je u pitanju klasičan brendiran proizvod, svakako prati trendove te se tako možete odlučiti i za privezak sa antistres lopticom.

Univerzal nudi raznovrsnu ponudu brendiranih promotivnih proizvoda uz uslugu štampe. Sve od porcelanskih i keramičkih šolja, preko staklenih tegli, pepeljara i otvarača za flaše, do kišobrana, garderobe i torbi, na putu ka stvaranju brenda, kako bi se stvorio osnov za svaki vaš uspeh.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara